Επείγοντα περιστατικά +30 22410 45276
movember

Movember: Check Up Προστάτη σε προνομιακή τιμή

Η Παγκόσμια Ημέρα του Άνδρα γιορτάζεται στις 19 Νοεμβρίου κάθε χρόνο, σε περισσότερες από ογδόντα συνολικά χώρες, για να υπενθυμίζει τη συνεισφορά του άνδρα στον ανθρώπινο πολιτισμό και ιδιαίτερα στην οικογένεια, τον γάμο και τη φροντίδα των παιδιών.

O Νοέμβριος είναι μήνας αφιερωμένος στον άνδρα, με το διεθνές κίνημα Movember που ξεκίνησε το 2003 από την Αυστραλία με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού σε ζητήματα που σχετίζονται με την αντρική υγεία – από τον καρκίνο των όρχεων και του προστάτη, μέχρι την κατάθλιψη αλλά και την πρόληψη των αυτοκτονιών – και καλεί τους άντρες σε κάθε γωνιά του πλανήτη να αφήσουν μουστάκι.

Η λέξη Movember προέρχεται από τον συνδυασμό του «Mo», σύντμηση από το «μουστάκι» / moustache και Νοέμβριος / November και έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς λειτουργεί ως μια υπενθύμιση στους άντρες να φροντίζουν τους εαυτούς τους και να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις για την υγεία τους κάθε χρόνο.

Aφήνουμε μουστάκι και τονίζουμε την αξία της πρόληψης για την προστασία της υγείας του άντρα!

Υποστηρίζοντας έμπρακτα το κίνημα Movember, η Euromedica Γενική κλινική Δωδεκανήσου εξασφαλίζει σε όλους τους άντρες τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν προληπτικό έλεγχο προστάτη σε προνομιακή τιμή. Συγκεκριμένα το πακέτο εξετάσεων περιλαμβάνει:

Check Up Προστάτη
PSA
F-PSA
Ratio
Υπερηχογράφημα Ουροδόχου Κύστεως – Προστάτη
Τιμή:35€

Kλείσε το ραντεβού σου καλώντας στο 2241 045000