Επείγοντα περιστατικά +30 22410 45276

Τμήμα Διεθνών Ασθενών

Τμήμα

H Euromedica διαθέτει μακρά ιστορία στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών σε διεθνείς ασθενείς, σε όλο το εύρος του δικτύου της. Στη Ρόδο, το Τμήμα Διεθνών Ασθενών συστάθηκε από την πρώτη στιγμή που εγκαινιάστηκε η Κλινική, καθώς είναι ευρέως γνωστό ότι το νησί αποτελεί πόλο έλξης εκατομμυρίων επισκεπτών, παρέχοντας ιατρική φροντίδα υψηλού επιπέδου από διακεκριμένους ιατρούς. Το τμήμα έχει ως βασική αποστολή την προσωποκεντρική ανταπόκριση στις ανάγκες του εκάστοτε ασθενούς, ενώ παράλληλα έχει θέσει ως στόχο να κάνει τη διαμονή τους όσο το δυνατόν πιο άνετη.

Το τμήμα παρέχει εκτενή πληροφόρηση σε ερωτήματα που μπορεί να έχουν οι ασθενείς σχετικά με την περίθαλψη και τις θεραπείες, τα ραντεβού με τους ιατρούς, την οργάνωση και τις διαδικασίες εισαγωγής, συντονισμό μετακινήσεων, τις υπηρεσίες διερμηνείας και την εν γένει υποστήριξη κατά την διάρκεια και μετά το πέρας της ιατρικής περίθαλψης. Το Τμήμα Διεθνών Ασθενών της Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει όχι μόνο την άριστη παραμονή των ασθενών στην Κλινική, αλλά και την ασφαλή επιστροφή τους στον τόπο κατοικίας τους.

Τι προσφέρουμε

Οι διεθνείς ασθενείς επισκέπτονται την κλινική για διάφορους λόγους και με διαφορετικές προσδοκίες. Στο πλαίσιο λήψης θεραπειών στις ιατρικές μονάδες, οι διεθνείς ασθενείς μπορεί να αντιμετωπίσουν γλωσσικές ή και διοικητικές δυσκολίες κατά τη φάση σχεδιασμού του πλάνου θεραπείας, την περίοδο πριν και μετά τη λήψη της ιατρικής περίθαλψης. Γι’ αυτόν τον λόγο η Euromedica σύστησε μία ομάδα πολύγλωσσων συνεργατών με διεθνές υπόβαθρο, η οποία έχει ως γνώμονα την παροχή άριστων υπηρεσιών και εκτενούς στήριξης από την πρώτη κιόλας επαφή που θα έχει ο ασθενής με την Κλινική. 

Οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι μεταξύ άλλων:

  • Προγραμματισμός ραντεβού και συντονισμός παροχής ιατρικών υπηρεσιών
  • Συντονισμός ενεργειών εισαγωγής, νοσηλείας και εξιτηρίου
  • Οργάνωση μετάφρασης και διερμηνείας
  • Διαχείριση ασφαλιστικών καλύψεων και χρεώσεων
  • Επικοινωνία μεταξύ ασθενούς, νοσοκομείου, και φορέων
  • Υποστήριξη κατά τη διάρκεια και μετά τη νοσηλεία/θεραπεία

Υποστήριξη

Η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου βρίσκεται σε κομβικό σημείο και παρέχει εκτενή κάλυψη από ασθενοφόρα σε ολόκληρο το νησί, ενώ διαθέτει δίκτυο συνεργαζόμενων ιατρών σε όλες τις τουριστικές περιοχές.

Σε περίπτωση ανάγκης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας καλώντας στον αριθμό έκτακτης ανάγκης.

Καθώς η κλινική μας προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες διαφόρων ειδικοτήτων, μπορείτε να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες στο τμήμα «Ιατρικές Υπηρεσίες». Στην περίπτωση που χρειαστεί να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο ιατρό ή εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Επικοινωνήστε με το Τμήμα Διεθνών Ασθενών
Τ.: (+30) 22410 45222 & 45280
F: (+30) 22410 45030
E: int@euromedica-rhodes.gr