Επείγοντα περιστατικά +30 22410 45276

Ιατρείο Συμβουλευτικής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Fertilia

Το Ιατρείο Συμβουλευτικής Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Fertilia, αποτελεί μέρος της αντίστοιχης Μονάδας Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής που βρίσκεται εντός της μεγαλύτερης μαιευτικής κλινικής Γένεσις στη Θεσσαλονίκη. Το ιατρείο λειτουργεί εντός της κλινικής Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου όπου θα είναι και το σημείο διενέργειας των συνεδριών με τον γυναικολόγο ιατρό, εξειδικευμένο σε θέματα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Βασικός στόχος του Iατρείου Συμβουλευτικής είναι η προσφορά υπηρεσιών που σχετίζονται με τη διερεύνηση και θεραπεία της υπογονιμότητας όπως και με τη διατήρηση της γονιμότητας, για το κοινό της Ρόδου και των Δωδεκάνησων. Η νέα αυτή υπηρεσία της Fertilia  φέρνει την υποβοηθούμενης αναπαραγωγής πιο κοντά σε ζευγάρια τα οποία έχουν αποφασίσει για την έναρξη της συγκεκριμένης διαδικασίας, μειώνοντας έτσι τις μετακινήσεις στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Διαδικασία

Στην πρώτη επίσκεψη ο ιατρός θα καταγράψει το ιστορικό σας και θα μελετήσει διεξοδικά όλες σας τις εξετάσεις μέσα στο πλαίσιο διερεύνησης της υπογονιμότητας ή της διατήρησης της γονιμότητας. Θα συζητήσετε σχετικά με τις μεθόδους θεραπείας και είναι πιθανόν να σας ζητήσει να υποβληθείτε σε περαιτέρω ελέγχους καθώς και σε γυναικολογικό υπέρηχο.

Οι εξετάσεις υπογονιμότητας μπορούν να διενεργηθούν στα εργαστήρια τα οποία λειτουργούν εντός της κλινικής Euromedica  Γενική Κλινική Δωδεκανήσου. Συνήθως ακολουθεί και μία δεύτερη συνάντηση με τον ιατρό κατά την οποία αναλύονται τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων πριν καταλήξετε σε ένα θεραπευτικό πλάνο, το οποίο θα συζητηθεί διεξοδικά. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας σας με τον ιατρό, θα συμμετέχουν και οι εμβρυολόγοι της Fertilia, που στελεχώνουν το υπερσύγχρονο εργαστήριο της μονάδας στη Θεσσαλονίκη.

Το μαιευτικό / νοσηλευτικό προσωπικό της Fertilia θα σας κατατοπίσει διεξοδικά σχετικά με το πρακτικά θέματα εφαρμογής του θεραπευτικού πρωτοκόλλου, καθώς και της χρήσης των φαρμακευτικών σκευασμάτων. Όταν είστε έτοιμοι να υποβληθείτε σε ωοληψία ή εμβρυομεταφορά στο πλαίσιο της θεραπεία σας, θα επισκεφθείτε την Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Fertilia στη Θεσσαλονίκη. Η παρακολούθηση μέχρι τότε θα γίνεται στις εγκαταστάσεις της Κλινικής στη Ρόδο. Σε όλη την διάρκεια της θεραπείας σας ο ιατρός, οι εμβρυολόγοι και το νοσηλευτικό προσωπικό της Fertilia όπως και το προσωπικό της κλινικής στη Ρόδο θα είναι στη διάθεσή σας για ερωτήματα που μπορεί να προκύψουν.

Φάκελος Επιτροπής – ΕΟΠΥΥ

Αν είστε ασφαλισμένοι στον ΕΟΠΠΥ, έχετε την δυνατότητα να περάσετε από την ειδική επιτροπή υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, η οποία θα ελέγξει τον φάκελό σας και θα σας δώσει την δυνατότητα να προμηθευτείτε τα φάρμακα της διέγερσης των ωοθηκών δωρεάν. Σε αυτή τη διαδικασία το εξειδικευμένο προσωπικό της Fertilia θα είναι δίπλα σας βοηθώντας σας να προετοιμάσετε και να υποβάλετε τον φάκελό σας.

Γιατί Fertilia;

Η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής Fertilia βρίσκεται εντός του Γένεσις, του μεγαλύτερου μαιευτηρίου της Β. Ελλάδας, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Η μονάδα στελεχώνεται από επιστήμονες με πολυετή εμπειρία σε διάσημα κέντρα αναπαραγωγής του εξωτερικού ενώ διαθέτει τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό. ​Στη Fertilia δεσμευόμαστε να παρέχουμε προσωποποιημένη, ασφαλή και αποτελεσματική θεραπεία γονιμότητας, βελτιώνοντας συνεχώς το επίπεδο φροντίδας όσων μας εμπιστεύονται, με επαγγελματισμό και εχεμύθεια.

Για πληροφορίες και ραντεβού

Τηλέφωνο – 22410 45000 (Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου)

Τηλέφωνο – 2310 984585 (Fertilia Θεσσαλονίκη, εντός κλινικής Γένεσις)

Email: info@fertiliabygenesis.com