Επείγοντα περιστατικά +30 22410 45276

Συνεργασία Euromedica - Alfa Life

O όμιλος Euromedica προχώρησε σε συνεργασία με την ιατρική εταιρία Alfa Life, πάροχο υγείας των  πολυιατρείων του Συλλόγου Προσωπικού της Alpha Bank. Η συνεργασία με τη Euromedica αφορά τόσο στην Πρωτοβάθμια όσο και στη Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας και προβλέπει την εξυπηρέτηση των μελών της Alfa Life από το σύνολο των διαγνωστικών κέντρων και κλινικών του ομίλου Euromedica σε όλη την Ελλάδα.

Η Alfa Life επίλεξε τη Euromedica ως έναν αξιόπιστο και καινοτόμο πάροχο υγείας, στο πλαίσιο της επίτευξης του στόχου της για την παροχή καλύψεων για το σύνολο των μελών της, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Μέσω της συνεργασίας, η Alfa Life διευρύνει σημαντικά τον αριθμό των διαγνωστικών κέντρων, στα οποία μπορούν να απευθύνονται τα μέλη της, ακόμα και σε περιοχές εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καθώς ο όμιλος Euromedica δραστηριοποιείται επίσης στην  Κρήτη, τη Ρόδο, την Κοζάνη,  τη Λάρισα, την Κατερίνη και την Αλεξανδρούπολη.  Τις δύο  εταιρείες χαρακτηρίζει το κοινό όραμα για την ανάπτυξη ενός σύγχρονου και ανθρωποκεντρικού ιδιωτικού συστήματος υγείας, γεγονός που συνέβαλε καταλυτικά στη σύναψη της συνεργασίας.

Λίγα λόγια για τη Euromedica

Η Euromedica αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους ιδιωτικής υγείας στην Ελλάδα. Διαθέτει 7 Κλινικές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Κοζάνη, 23 Διαγνωστικά Κέντρα, ένα Κέντρο Αποκατάστασης, Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, 4 Μονάδες Τεχνητού Νεφρού και ένα Κέντρο Κοσμητικής Δερματολογίας. Οι υπηρεσίες του ομίλου εκτείνονται σε e-services μέσω της εταιρίας Euromednet, καθώς και σε προμήθειες  ιατρικού εξοπλισμού μέσω της Mediss.

Λίγα λόγια για την Alfa Life Η Alfa Life αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγείας, με καινοτόμες παροχές που καλύπτουν τις ανάγκες που δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής. Διαθέτει πολυιατρεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη και ένα πανελλαδικό δίκτυο συνεργαζόμενων νοσοκομείων, διαγνωστικών κέντρων και οδοντιατρικών μονάδων. Αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη του Συλλόγου Προσωπικού της Alpha Bank καθώς και άλλων συλλόγων, όπως του Πολιτιστικού Ομίλου και των Θυγατρικών της Alpha Bank, της Ακαδημίας Αθηνών, του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ.ά. Όραμα της Alfa Life είναι η παροχή ανώτερης ποιότητας υπηρεσιών υγείας.