Επείγοντα περιστατικά +30 22410 45276

Πιστοποίηση της Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου από τον Διεθνή Οργανισμό Temos

Eπίσημη πιστοποίηση από την Temos International, τον Διεθνή Φορέα Διαπίστευσης Υπηρεσιών Υγείας με εξειδίκευση στον Ιατρικό Τουρισμό, τον μοναδικό που πιστοποιεί σύμφωνα με το πρότυπο “Quality in Medical Care – Ποιότητα στην Ιατρική Φροντίδα” έλαβε η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου.

Διαπίστευση Temos

Η πιστοποίηση ποιότητας της Euromedica Δωδεκανήσου αντανακλά την πολιτική του ομίλου για διαρκή αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού και των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και νοσηλείας.

Το σύστημα πιστοποίησης Temos θέτει τον ασθενή στο επίκεντρο, καθώς εστιάζει στην ποιότητα φροντίδας και διαχείρισης, σε συνάρτηση με τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες. Η πιστοποίηση δηλώνει ότι η κλινική προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους ασθενείς από το εξωτερικό
και τους ιατρικούς ταξιδιώτες, διασφαλίζοντας τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές και επιτυγχάνοντας υψηλότερα επίπεδα αποδοτικότητας.

Επιπλέον, επικυρώνει την βέλτιστη λειτουργία του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας της Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου, ενισχύοντας περαιτέρω το κύρος της και συμβάλλοντας στην προσέλκυση πελατών από νέες αγορές του εξωτερικού, στις οποίες η κλινική στοχεύει με αξιώσεις.

Η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου αποτελεί την μοναδική ιδιωτική κλινική στη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα. Διαθέτει 124 κλίνες σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, συνολικής επιφάνειας περίπου 12.850 τ.μ., που καλύπτουν τις απαιτήσεις της σύγχρονης ιατρικής. Η κλινική απασχολεί υψηλού επιπέδου ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, διαθέτει υποδομές και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, ενώ στους χώρους της λειτουργεί εξειδικευμένη μαιευτική μονάδα. Τα εξωτερικά ιατρεία είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής και λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας.