Επείγοντα περιστατικά +30 22410 45276

Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας - Προληπτικές Εξετάσεις

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (International Women’s Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου. Θεσπίστηκε για πρώτη φορά το 1975 με απόφαση της γενικής συνέλευσης του ΟΗΕ για να αναδείξει τα προβλήματα και να προωθήσει τα δικαιώματα της γυναίκας. Φέτος, η ημέρα έχει σαν τίτλο #EmbraceEquity, στοχεύοντας να επικοινωνήσει ότι οι ίσες ευκαιρίες δεν είναι πλέον αρκετές αν αυτές δεν προσαρμόζονται στις συνθήκες ζωής των ανθρώπων. Εκφράζει λοιπόν την ανάγκη για κατανομή των πόρων και των ευκαιριών, με τέτοιον τρόπο ώστε όλα τα άτομα να έχουν τη δυνατότητα να επιτύχουν ίσα αποτελέσματα.

Χαρακτηριστικά:

Πηγή: Robert Wood Johnson Foundation, internationalwomensday.com

Με αφορμή την ημέρα, και θέλοντας να σταθεί δίπλα σε κάθε γυναίκα αγκαλιάζοντας τις ανάγκες της, ο όμιλος Euromedica και η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου προσφέρουν Ψηφιακή Μαστογραφία & Υπερηχογράφημα μαστών σε ειδική προνομιακή τιμή. Η ενέργεια ισχύει για όσες γυναίκες καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους από 1 Μαρτίου έως και τις 29 Απριλίου 2023.

Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης τoυ ομίλου Euromedica.