Επείγοντα περιστατικά +30 22410 45276

Νέο ξεκίνημα για τη Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου

Ένα νέο κεφάλαιο στην ιατρική περίθαλψη ετοιμάζεται να γράψει η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου, με όραμα η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα να γίνουν αυτοδύναμα στον τομέα της Υγείας.  Προς αυτή την κατεύθυνση κάνει ένα νέο ξεκίνημα, αλλάζοντας τα δεδομένα. Στόχος της είναι να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κόσμου με σεβασμό και παρέχοντάς του τη δυνατότητα να έχει την φροντίδα που του αξίζει και να απολαμβάνει ποιοτική περίθαλψη σε πλήρη συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ, όλα τα κρατικά ταμεία και με ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Στο πλαίσιο αυτής της νέας εποχής ενισχύει τη στελέχωση των μονάδων της με κορυφαίους γιατρούς πολλών ειδικοτήτων και με εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ επενδύει στην ανανέωση του ιατρικού της εξοπλισμού με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής μέσω της εφαρμογής ενός εκτεταμένου επενδυτικού προγράμματος.

Μάλιστα, η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου, που διαθέτει Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, Παθολογικό, Γυναικολογικό-Μαιευτικό, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, Χειρουργικό, Ορθοπαιδικό, Απεικονιστικό και Ουρολογικό, προχωρά και στη δημιουργία έξι νέων τμημάτων: Πνευμονολογικού, Ρευματολογικού, Δερματολογικού, Ωτορινολαρυγγολογικού, Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής και Ενδοκρινολογικού. 

Υπερσύγχρονη κτιριακή μονάδα και τεχνολογικός εξοπλισμός

Σε μια υπερσύγχρονη κτιριακή μονάδα, που προσαρμόζεται στις εξελίξεις,  η υποδειγματική οργάνωση «συναντά» την υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, άριστα εκπαιδευμένους ιατρούς και υψηλού επιπέδου νοσηλευτικό προσωπικό, παράμετροι που καθιστούν τη Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου τον κορυφαίο και πλέον αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών φροντίδας Υγείας της Ρόδου.

Οι εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό και τις on-site υποστηρικτικές υπηρεσίες προσφέρουν στο ιατρικό προσωπικό τη δυνατότητα να αναλάβει ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών, από τη διεξαγωγή εξετάσεων ρουτίνας έως πολύπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις, συμβάλλοντας κατά αυτόν τον τρόπο στη θέσπιση νέων προτύπων στον τομέα της Ιατρικής και της περίθαλψης.

Με εφόδια τη σοφία που προσδίδει η εμπειρία και η αποφασιστικότητά της να εμπνεύσει στους ασθενείς εμπιστοσύνη, η Euromedica Γενική Κλινική Δωδεκανήσου αλλάζει σελίδα. Άλλωστε, διαχρονικός της στόχος είναι να αποτελεί αστείρευτη πηγή ίασης και ελπίδας για τους ανθρώπους και την κοινωνία.